10 Game Online Battle Royale 2019 Akan Datang Untuk PC Dan PS4

10 Game Online Battle Royale 2019 Akan Datang Untuk PC Dan PS4

Jika terdapat sebuah genre permainan video atau video games yang popular buat masakini sudah tentunya ianya adalah genre online Battle Royale untuk PC, PS4 dan juga telefon pintar.

Dalam post hari ini kita akan senaraikan 10 tajuk permainan video online Battle Royale yang akan datang dalam tahun 2019 ini untuk PC dan PS4.

Yang pertama: Planetside Arena
(Multiplayer Sci-Fi Arena Shooter)

Yang kedua: Battlefield 5 Firestorm
(FPS Gameplay)

Yang ketiga: Stormdivers
(3rd Person Multiplayer Centric Shooter)

Yang keempat: Mavericks
(MMORPG Style Social Hub)

Yang kelima: Farside
(Vehicles, Weapons, Items, Etc)

Yang keenam: PROXIMA ROYALE
(First-Person Perspective)

Yang ketujuh: Past Due
(Sci-Fi Characters)

Yang kelapan: notmycar
(Combines FPS and Vehicle Battles)

Yang kesembilan: NAR - Not Another Royale
(Multiplayer Shooter)

Yang kesepuluh: VALHALL
(PvP Medieval First-Person Slasher)


Tajuk-tajuk permainan video online Battle Royale yang tersenarai diatas semuanya dalam proses pembikinan dan mungkin tidak semua akan menjadi pesaingan kepada Apex Legends, Fortnite atau Pubg yang amat terkenal sekarang ini tapi terdapat banyak potensi pada mereka.

Jadi itulah tajuk-tajuk permainan video online Battle Royale yang bakal muncul pada tahun 2019 untuk PC dan PS4. Dalam mencari formula Battle Royale banyak syarikat-syarikat pembuat video online cuba sedaya upaya meletakkan keunikkan dalam permainan video online mereka dan ini saya sudah pasti boleh menghargai usaha mereka dalam mencari kelainan dalam setiap projek Battle Royale baru yang akan bakal keluar nanti.

Sila ikuti post saya dimasa akan datang untuk senarai tajuk-tajuk permainan video online Battle Royale yang bakal muncul pada tahun 2020 untuk PC dan PS4.